O nas

O nas

Kamnoseštvo Lev Vodnik

” Kamnoseštvo Lev Vodnik tradicija obdelave kamna že od leta 1857. “

Za dobro kamnoseštvo je kot prvo treba imeti dovolj znanja in spretnosti v obdelavi naravnega kamna, da naročnik dobi željen izdelek.

Kamnoseštvo je praktično neizogibna starodavna obrt, ki nas vztrajno počasi, a potrpežljivo spremlja skozi zgodovino. Za kamnoseške izdelke, kot so npr. nagrobni spomeniki ali klesanje napisov v kamen, je značilno, da so najprej nastali, nato so jih kasneje drugi opisovali in dokumentirali.

Izkušnje

Posebej smo ponosni na svojo tradicijo in bogate izkušnje.

Zadovoljne stranke

Skozi leta izkušenj smo se naučili prisluhniti našim strankam. Znamo svetovati, prisluhniti in upoštevati vse vaše želje.

Zahvaljujoč številnim barvnim različicam je kamen skozi stoletja sporočal glas umetnosti, danes pa lahko z uporabo sodobne tehnologije, ki omogoča različne vrste obdelav, postane zavidanja vreden izdelek v prostoru. Je brezčasen material, ki doda vrednost vašemu domu in je resnično prvovrstna izbira.

Kamnoseštvo Lev Vodnik ste na pravem naslovu, da vam bomo pravilno svetovali, da dobite prave informacije iz prve roke pri izbiri naravnega kamna za vaš projekt. Dolgoletna in z izkušnjami podprta bogata tradicija vse od leta 1857 nas je naučila, da znamo iz hladnega kamna pritegniti lepe linije zahtevnih kamnoseških oblik. Izdelujemo lastne ter ekskluzivne palete izdelkov iz marmorja, granita, trevartina in apnenca.

Najpomembnejše vodilo našega kamnoseštva je razumeti in določiti naročnikove potrebe, saj le s tem lahko skupaj dosežemo željo o pričakovanem izdelku. Vsakega naročnika popeljemo čez celoten proces od izbire pravilnih materialov do svetovanja različnih obdelav in končnih oblik ne glede na potrebe naj se gre za nagrobni spomenik ali zahtevne dekorativne stenske obloge. Vedno sledimo modnim smernicam in znamo prisluhniti naročnikovim potrebam. Vsi naši kamnoseški izdelki in materiali so pred vgradnjo in dajanjem na trg preverjeni.

Nagrobni spomeniki so naša poglavitna dejavnost izdelujemo in montiramo vse od 3d  nagrobnikov do klasičnih spomenikov. Nagrobniki lahko vključujejo kipe reliefe konveksne in konkavne linije ter se dopolnjujejo  z različnimi ročnimi ali modernimi  tehnikami obdelave.

Nudimo kompletne storitve od razreza surovih blokov in skal do končne obdelave in montaže.

Kamnoseštvo Lev Vodnik - pri delu, delavnici...

Stopite v stik z nami

Z veseljem smo vam na voljo za vsa dodatna vprašanja.
Pokličite nas na tel: 041 320 322 ali nam pošljite sporočilo na elektronski naslov.