Kamnite mize in klopi

Vrtne mize, mize za teraso in vrt

Kamnite mize se pogosto uporabljajo zaradi svoje obstojnosti kot zunanje pohištvo ali pa kot lepi notranji okrasni elementi s funkcionalno uporabo.
Vrtne mize, ki jih izdelujemo v Kamnoseštvu Lev Vodnik, so masivnega izgleda in vremensko neuničljive saj so izdelane iz naravnega kamna ter impregnirane, da ne vpijajo vode in zaščitene proti oljnim madežem.
Vrtne mize, izdelane iz naravnega kamna, so primerne za uporabo na vrtu, terasi ali drugih zunanjih površinah. Kamnite vrtne mize izdelujemo iz različnih vrst kamna kot so apnenec, marmor, granit, travertin in peščenjak.

Vrtne mize vam lahko izdelamo v modernem minimalističnem slogu ali rustikalnem slogu z odbitim robom in grobim podstavkom. V ponudbi pa imamo tudi vrtne mize z različnimi okrasnimi bordurami.
Kamnite vrtne mize zunanjim prostorom dodajo naraven rustikalni videz lahko se uporabljajo tudi v povezavi tudi z drugimi kamnitimi elementi, kot so razni stebri lahko struženi ali pravokotni, kamnite tlakovane poti ali kamniti vodnjaki.

Kamnite vrtne mize lahko kombinirate s kamnitimi klopmi ali stoli, s katerim se ustvari poseben občutek prostora za počitek.

V ponudbi imamo že izdelane vrtne mize različnih dimenzij v različnih barvnih odtenkih, ki se bodo na vašem vrtu lepo zlile z naravo.
Vrtne mize in klopi izdelujemo tudi po naročilu po dogovoru, poskrbimo tudi za dostavo in montažo.

Izdelki

Izberite izdelek, ki vam je všeč in kliknite za več podrobnosti.

Naše prednosti

Inovativne rešitve za vsak prostor
Lasten razvoj in proizvodnja
Možnost kombiniranja z drugimi materiali
Možnost izdelave različnih vzorcev po naročilu
Materiali iz slovenskih kamnolomov
Velika izbira različnih obdelav in materialov

Galerija

Stopite v stik z nami

Z veseljem smo vam na voljo za vsa dodatna vprašanja.
Pokličite nas na tel: 041 320 322 ali nam pošljite sporočilo na elektronski naslov.